Katrine-o-Hakan-101008 500 ex

Vi, Katrine och Håkan, har bott grannar med Allégården Kastlösa (f.d. Stiftsgården Kastlösa) i många år och valde att ta över denna fina anläggning år 2011. Efter studier i Uppsala och utlandsvistelse i Bryssel valde vi att flytta till vårt vackra Öland 1997. Sedan dess har familjen utökats med tre barn och två katter.

På Allégården erbjuder vi en lugn miljö med tillgång till många aktiviteter för gäster som vill uppleva Södra Öland. Allégården erbjuder många rumsalternativ för olika behov. I gårdens knutpunkt - den gamla Prästgården – finns en varm gammaldags hemkänsla. Här kan du ta en kopp kaffe och en kaka, läsa tidningen, en bok eller varför inte lyxa till med en glass.

Det gläder oss att vi har fått förtroendet att ha kvar det lilla vackra kapellet. Här finns det möjlighet att hämta kraft och samla tankarna.

Bo hos oss, använd dagen till berikande natur och kulturupplevelser på södra Öland och vila sen ut med ett svalkande bad i den tempererade utomhuspoolen och därefter en god middag i restaurangen.

Vi hjälper gärna till att ordna bra upplevelser på södra Öland. Det finns möjlighet att gå på konserter i kyrkan, konstutställningar, naturvandringar, spela golf, rida och mycket mera. Ring oss så ska vi hjälpa er få ett härligt Ölandsminne.

Varmt välkomna till oss hälsar

Katrine och Håkan Rietz med familj