• Konferera på Allegården Kastlösa

  Att förlägga sin konferens till Allégården Kastlösa ger stora valmöjligheter. Här finns flera konferenslokaler från 8 platser upp till 122 platser i biosittning i Stora konferenssalen. Med närheten till Restaurang Källan, naturen och boende finns det mesta inom området. Vi kan erbjuda konferensaktiviteter i samarbete med Eketorps borg eller varför inte en tidig morgon på Ottenby Naturum med ringmärkning av fåglar.
  Ring oss och framför era önskemål så hittar vi en aktivitet som passar er.
  Våra duktig Kökschef värnar om det öländska och erbjuder spännande menyer med öländska råvaror.

 • Konferens Boende

  Allégården Kastlösa kan erbjuda något för alla. På Ölandsgården finns det 16 hotellrum med dusch, wc och TV på varje rum. På övervåningen i Prästgården finns 4 nyrenoverade dubbelrum med wc, dusch och TV på rummen. Två av rummen i Norrgården har även de dusch och wc på rummen men håller en lite enklare standard. Önskar ni något enklare så har vi det också, se våra olika boendealternativ med flerbäddsrum samt stugor.

  Läs mer

 • Konferenslokaler

  På Allégården i Kastlösa finns det möjlighet till konferenser för stora och små grupper. Stora konferenssalen ligger fritt från de andra med egen entré och många toaletter i foajén. Lilla konferens ligger emellan de båda hotellängorna i Ölandsgården och intill ligger Petrusrummet som är lämpligt som grupprum eller som sällskap efter dagens aktiviter. Hannarummet och Mariarummet ligger båda i Östergården. Här finns ett mindre kök och 2 toaletter. Prästgårdssalongen finner ni i den hemtrevliga Prästgården bredvid receptionen. Sararummet finns i bottenvåningen på Restaurang Källan.

  Konferensrum och grupprum

  Antal konferensrum: 6 st med plats för 12 upp till 120 personer
  Antal grupprum: 1 st samt tillgång till entréer och andra gemensamhetsutrymmen.
  Antal personer/grupprum: 8 pers.

Konferensrum och grupprum

Stora Konferenssalen

Stora Konferenssalen

Biosittning 100
Skolsittning 72
U-sittning 30
Lilla Konferenssalen

Lilla Konferenssalen

Biosittning 35
Skolsittning 22
Stallet

Stallet

Biosittning 80
Skolsittning 42
Större grupprum & kök finns intill.
Penåsarummet – grupprum

Penåsarummet – grupprum

8 i soffa + fåtöljer
Prästgårdssalongen

Prästgårdssalongen

Grupprum med 3 bord och ca 25 inkl stolar
Mysinge, Storgården

Mysinge, Storgården

Konferensbord med 12 platser

Utrustning i alla rum utom Prästgårdssalongen och Petrusrummet: TV-video, OH, whiteboard. Det finns en data-kanon att hyra förutom den som är permanent i Stora konferenssalen.

Stora Konferenssalen har dessutom: Trådlöst nätverk. PA-anläggning, flygel, musikanläggning, PC-projektor. Stora konferenssalen erbjuder luftig och funktionell miljö.