Boka

Coronatider

Kära gäster – vi har öppet. Vi följer löpande Folkhälsoinstitutet och regeringens direktiv och råd angående Corona och Covid-19 och anpassar verksamheten efter det.

Vi ber er som gäster att också respektera Folkhälsomyndighetens råd att hålla avstånden, tvätta händer ofta och noga samt desinficera händerna vid behov samt visa hänsyn till varandra för allas säkerhet och trivsel.

Allégården Kastlösa består bl.a. av 16 hotellrum i Ölandsgården som samtliga har egen ingång samt 10 stugor. I dessa kan du bo utan att behöva möta andra gäster på nära håll. Vi serverar frukost som vanligt, men har glesat ut borden i vår redan rymliga restaurang. Vi har dessutom bytt ut en del av vårt frukostinnehåll för att alla säkrare ska kunna få sin frukost. Förutom vår frukostbuffé, erbjuder vi möjligheten att få frukosten som Takeaway (bokas dagen innan kl 17).

Kvällens husman serveras som vanligt måndag-lördag till våra boende gäster i någon av våra restauranger. Vi har gott om utrymme och ingen trängsel för våra gästerna. Kvällens husman behöver förbokas senast kl 12 samma dag. Även maten på kvällen kan fås som Takeaway.

Vi har utökat våra städrutiner inför er ankomst. Tillsvidare gör vi inget dagstäd om ni inte så önskar.

Vårens fågelkurser och orkidévandringar har vi ställt in, men erbjuder en vadarkurs i augusti och en fågelkurs i höst. Det  finns platser kvar för dig som ännu inte bokat. Vi vill dock inte att du betalar in avgiften förrän vi är säkra på att kunna genomföra kurserna.

Har du förkylningssymptom eller liknande ber vi dig vänligen stanna hemma.

Varmt välkomna!

hälsar

Katrine & Håkan